У Путіна готують жорсткий "подарунок" російським поліцейським
Категорія
Світ
Дата публікації

У Путіна готують жорсткий "подарунок" російським поліцейським

У Путіна готують жорсткий "подарунок" російським поліцейським
Джерело:  РБК

Уряд Росії підтримав законопроект, внесений до Держдуми РФ, який вводить заборону на виїзд за кордон працівників міністерства внутрішніх справ країни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
Законопроект був внесений до Держдуми ще восени 2015 року. У ньому пропонується введення тимчасового обмеження права громадянина Російської Федерації" на виїзд за кордон, якщо чоловік є співробітником МВС або проходить цивільну службу в органах внутрішніх справ "на окремих посадах", перелік яких визначають в самому МВС.
Також документ пропонує заборонити службу в поліції людям, які мають вид на проживання або постійне місце проживання за межами Росії.

Читайте також: Російська церква знайшла "нового героя" для соцмереж: мережа регоче
Зазначимо, що в квітні 2015 року керівництво МВС, ФСБ і Федеральної служби з контролю за обігом наркотиків рекомендували своїм співробітникам не відвідувати західні країни.
Після цього всі офіцери цих відомств, починаючи від командира взводу і вище, здали у відділи кадрів свої закордонні паспорти. Пізніше серед силовиків був негласно поширений і список небажаних для відвідування країн.
Додамо також, що на даний момент залишати Росію заборонено тільки тим поліцейським, які мають допуск до державної таємниці. Зараз у структурі МВС РФ працюють майже 905 тисяч осіб.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше порада президента Росії Володимира Путіна, котру той дав російським прокурорам, викликала вибух насмішок у соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?