Конфлікт з Парасюком: поліція показала нове цікаве відео
Категорія
Події
Дата публікації

Конфлікт з Парасюком: поліція показала нове цікаве відео

Конфлікт з Парасюком: поліція показала нове цікаве відео

У мережі з'явилося відео з розповіддю поліцейських-учасників інциденту на блокпосту під Слов'янськом, де сталася сутичка поліції із активистами блокади Донбасу на чолі з народним депутатом Володимиром Парасюком.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Нацполиции в Донецькій області В'ячеслава Аброськіна.
"Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які знаходилися на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - розповів він.
У свою чергу, на відео співробітники поліції заявили, що Парасюк в грубій формі спілкувався з поліцейськими.
Читайте також: Конфлікт поліції з активістами блокади Донбасу: з'явилося відео інциденту зі стріляниною
"Колона складалася з 12-14 машин, Парасюк вийшов і почав голосно кричати - що ми тут робимо, а яких підставах їх зупиняємо, він грубій формі почав розпитувати підстави їх припинення. Потім вони стали прориватися через блокпост і наїхали на співробітників поліції, які заступали їм дорогу, їх було 50-60 осіб", - зазначив один з учасників інциденту.
За його словами, його колегу спробували за автомат затягнути в натовп.
"Автомобіль народного депутата Парасюка наїхав мені по ногах, після чого з машини вийшло багато невідомих людей, які мене оточили і за автомат тягнули в свою натовп", - розповів поліцейський.


При спробі надати йому допомогу інший поліцейський отримав удар металевим предметом в обличчя.
"Парасюк провокував конфлікт, показував своє посвідчення депутата і бив цим посвідченням в обличчя співробітнику поліції, вони погрожували вирізати сім'ї, частина співробітників які були на блокпосту", - заявили в поліції.
Читайте також: Блокада Донбасу: бойовики ДНР знайшли, куди подіти вугілля
У свою чергу, Аброськін заявив, що він не дозволить принижувати поліцейських Донецької області, які вже третій рік на війні під обстрілом допомагають людям в прифронтових містах, багато з яких втратили сімей та будинків, покинувши окуповану територію, але залишилися вірними присязі, даній громадянам України".
"Ми і далі будемо нести службу на блокпостах, тому що саме тут ми вилучаємо велика кількість незаконної зброї, тим самим зберігаємо життя наших громадян в мирних містах нашої країни", - резюмував він, додавши також про початок кримінального провадження після цього інциденту.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше нардеп Володимир Парасюк опублікував своє відео інциденту і звинуватив голову донецької поліції у брехні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?