У ЗМІ з'явилося спростування одного з гучних викриттів Трампа
Категорія
Світ
Дата публікації

У ЗМІ з'явилося спростування одного з гучних викриттів Трампа

У ЗМІ з'явилося спростування одного з гучних викриттів Трампа

У мережі з'явилася податкова декларація американського лідера Дональда Трампа за 2005 рік, яка спростовує звинувачення в ухиленні від сплати податків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
Відповідно до оприлюдненого документу, в 2005 році Трамп отримав $153 млн, з яких $38 млн пішло на сплату федеральних податків.

Читайте також: У Трампа стався гучний скандал з журналістами
У Білому домі підтвердили справжність документів і відзначили, що мільярдер заплатив $38 млн, як і "десятки мільйонів доларів в інші податки, такі як податки з продажів, акцизні збори, а також податки з працівників".
У той же час в адміністрації Трампа назвали незаконною публікацію його фінансових даних в ЗМІ і звинуватили журналістів у гонитві за рейтингами.
Як повідомляв ONLINE.UA, в жовтні 2016 року видання The New York Times опублікувало гучні дані про те, що Дональд Трампа з 1995-го року протягом 18-ти років міг ухилятися від сплати податків через збитки в бізнесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?