DZIDZIO випустив кліп про контрабанду в Україні: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

DZIDZIO випустив кліп про контрабанду в Україні: опубліковано відео

DZIDZIO випустив кліп про контрабанду в Україні: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Український гурт DZIDZIO на чолі з епатажним солістом Михайлом Хомою презентувала кліп на пісню "Банда-Банда".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал групи.
Режисером відео виступив відомий клімпейкер Володимир Шурубура, який співпрацює з музикантами вже багато років.
У кліпі глядачам показується абсолютно реальна історія трьох учнів, двоє з яких з ранніх років стали причетними до нелегального цигаркового бізнесу на кордоні, а третій - навпаки, був зразковим учнем. Багато років пройде, перш ніж життя подарує їм ще одну зустріч - і тоді стане остаточно ясно, хто з них зробив правильний вибір.
Читайте також: Екс-учасниця "ВІА Гри" випустила жаркий кліп: з'явилося відео
"Це болюча правда життя, про те, як люди намагаються заробляти, впоратися. Ми спеціально написали пісню "Банда-Банда", щоб молодь замислилася, зрозуміла, що треба вчитися, а не займатися дурницями", - розповів Хома.


Зйомки кліпу тривали дві доби. Серед локацій, які можна побачити в кліпі - справжня військова частина і загальноосвітня школа Києва. До зйомок не залучали професійних акторів. Троє головних героїв цієї історії - Грубий (Володя Карковський), Худий (Діма Варварук) і очкарик (Олег Кудя) - це друзі і шанувальники групи DZIDZIO. Хлопці мали перший досвід у зйомках, але на думку режисера й усієї команди максимально впоралися із завданням.
Як повідомляв ONLINE.UA,  недавно епатажна група DZIDZIO під час проведення церемонії YUNA 2017 презентувала нову пісню "Не матюкатися".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?