В Україні екстрено зібрана РНБО: з'явилися перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні екстрено зібрана РНБО: з'явилися перші подробиці

В Україні екстрено зібрана РНБО: з'явилися перші подробиці
Джерело:  online.ua

Почалися екстрені збори Ради національної безпеки і оборони України.
Про це заявив прес-секретар президента України Петра Порошенка Святослав Цеголко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Twitter.
Екстрене засідання почалося близько 10 ранку 15 березня. "Наша мета - відновлення суверенітету України", - процитував Цеголко слова Порошенка, сказані ним на засіданні.
Читайте також: Порошенко зробив заяву щодо захоплених підприємств на Донбасі
Видання 112.ua інформує, що в ході засідання глава держави також прокоментував інцидент з нардепом Володимиром Парасюком, який разом з активістами блокади Донбасу влаштував під Слов'янськом сутичку з поліцейськими.
"Я дивився це ганебне відео, як били поліцейських, намагалися вирвати у них зброю, як принижували бійців національної гвардії і поліції, які пройшли бойові дії, з розрахунку, що ті не можуть підняти руку на недоторканного обранця. Поліція діяла з терпимістю, з якою (не діяли, - ред.) жоден правоохоронець ні в одній європейській країні", - підкреслив Порошенко.
Також стало відомо, що Порошенко пропонує РНБО на час повністю припинити сполучення з окупованими територіями.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі було опубліковано відео, як співробітники поліції на Донбасі робили попереджувальні постріли в повітря під час конфлікту з учасниками блокади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?