У Раді з'явилася поліція і Нацгвардія: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді з'явилася поліція і Нацгвардія: опубліковано відео

У Раді з'явилася поліція і Нацгвардія: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Співробітники Національної гвардії і Національної поліції України, які постраждали в ході сутички з активістами блокади Донбасу під Слов'янськом, прийшли до будівлі Верховної Ради, щоб виступити перед депутатами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Після того, як віце-спікер Ради Оксана Сироїд оголосила ранкове пленарне засідання закритим, нардеп від "Народного фронту" Юрій Береза ​​виступив з проханням про дозвіл виступити поліцейським і нацгвардійцям.
Читайте також: С утичка з блокадниками Донбасу: Парасюк звинуватив поліцію в брехні і показав своє відео
"Народний депутат, який, прикриваючись своїм мандатом, посвідченням, дозволив собі бити співробітників поліції. Я не знаю, куди ми повинні далі падати і на яке дно... Зараз я хочу, звертаюся до головуючого в залі, запросити поліцейських в цей зал, щоб вони розповіли про те, що відбувалося вчора..." - підкреслив Береза.
"Я прошу, пані головуюча, допустити в зал і дати право на виступ бійцям Нацгвардії і працівникам Нацполіції. Я прошу. Це вимога трьох фракцій, ми підкреслюємо, що на сьогоднішній день стоїть питання виживання, виживання "української" України, яку зараз терзають зовнішній ворог, внутрішній ворог радіє цьому", - додав нардеп.
У мережі з'явилися відео заяви Берези:


Як повідомляв ONLINE.UA, в ході екстреного засідання РНБО президент Петро Порошенко назвав ганебним побиття поліцейських активістами на чолі з нардепом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?