Новий лоукостер в Україні: озвучені напрямки і ціни
Категорія
Економіка
Дата публікації

Новий лоукостер в Україні: озвучені напрямки і ціни

Новий лоукостер в Україні: озвучені напрямки і ціни

Європейський лоукостер Ryanair організовує рейси зі Львова та Києва, причому квитки продаватимуться за ціною від 19,9 євро.
Про це заявив комерційний директор компанії Девід О'Брайан, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на liga.net.
За його словами, регулярні польоти з Жулян і аеропорту імені Данила Галицького у Львові розпочнуться з початку зимової навігації - в листопаді.
Компанія очікує, що пасажиропотік з Києва складе 250 тисяч чоловік.
Читайте також: В Європу на вихідні: українці обговорюють новину щодо авіапольотів
Планується, що з Жулян буде три рейси на тиждень на Ейндховен і Манчестер, п'ять рейсів до Лондона, і чотири - в Стокгольм.
Зі Львова компанія запустить сім маршрутів: в Лондон, Ейндховен, Берлін, Вроцлав, Меммінген, Будапешт і Краків. Планується 16 рейсів на тиждень.
Відзначимо, що компанія Ryanair є найбільшою бюджетною авіакомпанією в Європі. Вона була заснована в 1985 році ірландським мільйонером Тоні Райаном, Крісом Райаном і Ліамом Лонерганом.
Ryanair обслуговує понад 1,6 тисячі напрямків між 180 аеропортами в 28 європейських країнах і Марокко, здійснюючи більше 1600 рейсів на добу.
Середній тариф авіакомпанії становить 46 євро, коефіцієнт завантаження - 93%, при цьому чистий прибуток в 2015 році склав 1,24 млрд євро (на 43% більше, ніж у 2014 році).
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Ryanair запропонували механізм, який дозволив би знизити ціни на квитки практично до нульової позначки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?