Голлівудська зірка на зйомках залишилася без двох зубів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська зірка на зйомках залишилася без двох зубів

Голлівудська зірка на зйомках залишилася без двох зубів
Джерело:  Page Six

Американська акторка і модель Шарліз Терон втратила два зуба на зйомках фільму "Атомна блонда", де виконала головну роль.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Page Six.
Акторка, яка зіграла роль агента Лотарингії, перед прем'єрою картини поділилася деякими подробицями зі зйомок.
За словами Терон, їй довелося серйозно попрацювати над собою. На підготовку до ролі агента британської розвідки, якого закинули з місією до Берліна, пішли місяці. Тренуватися акторці допомагали вісім помічників, і в якийсь момент Шарліз навіть спарингувала з Кіану Рівзом, який на той час знімався у сіквелі бойовика "Джон Вік".
Читайте також: Іранське ТБ "одягнуло" Шарліз Терон на "Оскарі": опубліковано відео
"Зазвичай такі ролі грають або чоловіки, або Анджеліна Джолі. І після двох перших тижнів інтенсивних тренувань я вирішила серйозно поговорити з режисером. "Я лише буду робити вигляд, що розкидаю "однією лівою" атакуючих мене здорових хлопців, чи не так?" - запитала я. І була в шоці, коли почула: "Ні, тобі доведеться розкидати їх по-справжньому!", - розповіла Терон.
Але, на жаль, не обійшлося без травм. Шарліз зламала два зуба і досі проходить лікування у стоматолога.
"Мої зуби у поганому стані. І, правду кажучи, я досі проходжу лікування", - повідомила 41-річна актриса.
Прем'єра "Атомної блонди" відбудеться 28 липня 2017 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у мережі опублікований новий трейлер бойовика "Форсаж 8" з Віном Дізелем і Шарліз Терон у головних ролях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?