Бойовики ДНР відповіли на рішення РНБО щодо блокади Донбасу
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ДНР відповіли на рішення РНБО щодо блокади Донбасу

Бойовики ДНР відповіли на рішення РНБО щодо блокади Донбасу
Джерело:  L!fe #шоу

Ватажки так званої ДНР назвали рішення Ради національної безпеки і оборони України про припинення вантажоперевезень на окупований Донбас "порушенням Мінських домовленостей" і "політикою геноциду".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
Так глава "народної ради ДНР" Денис Пушилін назвав рішення РНБО України "не тільки прямим порушенням Мінських угод, але і легалізацією на найвищому державному рівні дій радикалів".
"Тобто це не сумбурні дії маргіналів, а політика держави, що межує з геноцидом чотирьох мільйонів чоловік, що проживають в республіках", - розповів він.
Його підтримав і представник бойовиків, так званий "депутат народної ради ДНР" Мирослав Руденко.

Читайте також: Резонансне р ішення РНБО: з'явилася реакція блокадників Донбасу

"Вся ця політика виглядає нелогічно: вони називають населення своїм і припиняють транспортне сполучення. Очевидна політика геноциду", - сказав він.
При цьому "депутат" назвав українську владу "людиноненависницькою" і додав, що на подібні дії української влади повинні звернути увагу в міжнародному суді.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на екстреному засіданні РНБО було вирішено тимчасово припинити вантажне сполучення з окупованим Донбасом - до виконання пунктів Мінських домовленостей про припинення вогню і відведення важких озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?