Ганьблять великий клуб: Саленко жорстко розкритикував футболістів "Динамо"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ганьблять великий клуб: Саленко жорстко розкритикував футболістів "Динамо"

Ганьблять великий клуб: Саленко жорстко розкритикував футболістів "Динамо"
Джерело:  FootBoom

Знаменитий у минулому футболіст Олег Саленко вважає, що футболісти "Динамо" ганьблять ім'я великого клубу своєю грою.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це кращий бомбардир Чемпіонату світу-1994 заявив, коментуючи останні результати киян.
"У "Динамо" відбувається щось не те... На гравців покладалися великі надії, але вони їх не виправдовують. Вони ганьблять ім'я великого клубу. Я сам в шоці від того, що відбувається в "Динамо". Думаю, що у футболістів "Динамо" пропала мотивація. Вони не хочуть виходити на поле і вигравати. У футболі так не буває. Гравці повинні виходити і битися на полі. Втім, якщо подивитися матч проти "Зірки", то кияни не створили жодного серйозного моменту. А це, якщо чесно, починає вже дуже сильно напружувати", - сказав Саленко.
Дивіться: Суркіс і Ребров пояснили, чому Хачеріді не грає в "Динамо": опубліковано відео
Саленко вважає, що проблема "Динамо" криється в керівництві клубу.
"Потрібно шукати фахівця, який зможе змусити гравців викладатися на футбольному полі, не буде діяти з оглядкою на керівництво. Вважаю, що тренер повинен бути незалежною персоною і працювати сам по собі. Він не повинен сліпо керуватися думкою президента. А в "Динамо" відбувається все з точністю до навпаки. Реброву потрібно зрозуміти, що він повинен керувати командою, як це було за часів Валерія Васильовича Лобановського. Тренер керує командою, сам приймає рішення, і ніхто до нього не лізе. Ось якщо у Реброва вийде це зробити, то, думаю, що його чекає світле майбутнє. Ну, а якщо ні, тоді потрібно шукати іншого фахівця", - сказав Саленко.
Більш того, у Саленко навіть є кілька кандидатур на зміну Реброву.
"Один з них працює в московському "Динамо". Це Юрій Калитвинцев. Другий фахівець знаходиться поки що без роботи. Йдеться про Юрія Максимова", - переконаний Саленко.
Дивіться: "Динамо" зганьбилося в Кропивницькому: опубліковано відео
Нагадаємо,  у чемпіонаті України "Динамо" посідає друге місце, відстаючи від "Шахтаря" на 16 очок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?