Ватажок ДНР насмішив міркуваннями про "державний кордон" по Дністру: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок ДНР насмішив міркуваннями про "державний кордон" по Дністру: з'явилося відео

Ватажок ДНР насмішив міркуваннями про "державний кордон" по Дністру: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко видав чергову маячну заяву, розповівши про те, що "кордон" з Україною може проходити по Дністру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в youtube.
"Тоді, коли ми вирішимо з вами, що це наша земля, і тоді буде наш "державний кордон". Ось тоді "указ" буде зроблений по-іншому, це буде вже справжній "державний кордон", а він може проходити і по Дністру", - розповів він, відповідаючи на питання про свій "указ" щодо лінії зіткнення.
Ватажок бойовиків повідав також, що цей папір був ним підписаний, щоб "ми змогли на законних підставах заарештовувати тих людей, яких ми не хочемо тут бачити".

Читайте також: Бо йовики ДНР відповіли на рішення РНБО щодо блокади Донбасу
"Якщо лінія фронту через 10 днів буде, припустимо, під Слов'янськом, згідно з цим "указом" це і буде "державний кордон". А якщо через 50 під Харковом - це теж буде "державний кордон", - розговорився він.


Тим часом в соцмережах висміяли чергову маячню Захарченка.





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок ДНР розповів, куди бойовики вирішили дівати вугілля з окупованого Донбасу в умовах української блокади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?