Гучне рішення РНБО щодо російських банків: у РФ збудилися
Категорія
Культура
Дата публікації

Гучне рішення РНБО щодо російських банків: у РФ збудилися

Гучне рішення РНБО щодо російських банків: у РФ збудилися
Джерело:  online.ua

У Росії активно обговорюють рішення Національної ради безпеки і оборони України про підготовку санкцій проти російських банків, які раніше почали обслуговувати клієнтів з "паспортами" так званихх ДНР-ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соцмереж.
Читайте також: Резонансне рішення РНБО: з'явилася реакція блокадників Донбасу
Нагадаємо, на екстреному засіданні РНБО України 15 березня ухвалили Нацбанку України і СБУ протягом доби внести пропозицію про введення санкцій проти ряду банків, в капіталі яких є частка держбанків РФ.
"Крім того, Національному банку України та СБУ доручено проаналізувати діяльність банківських установ України, в капіталі яких є частка державних банків РФ, і протягом доби внести відповідні пропозиції, зокрема щодо запровадження проти них санкцій", - заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.
Російські користувачі мережі схвильовані новиною і видали масу жовчних коментарів.
Дмитро Орлов: Правильно, вистачить вже в ногу собі стріляти... пора в живіт вже...))
Матрос Батарейкін: А в цей час х ** и на всіх парах мчать в найближчі відділення банків, щоб зняти всі заощадження, інакше п ** ць :))))


Втім, серед коментаторів були і ті, хто підтримав рішення РНБО.
Євген Пригожин: Цікаво, чому розумні ватники відразу вирішили що справа йде про їх улюблений спосіб збагачення - націоналізацію? Санкції, дорогі мої бавовняні друзі, це коли вас головою занурюють в парашу, але при цьому гроші залишаються при вас - це дуже справедливо!
У той же час в Україні з оптимізмом сприйняли можливі санкції.



Як повідомляв ONLINE.UA, українське представництво Сбербанку Росії після масових акцій проти діяльності цієї фінустанови, прийняло рішення про обмеження на зняття готівки в розмірі 30 тисяч гривень на добу на одного клієнта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?