Обзивали чи ні: в Миколаєві розгорається потужний скандал із заслуженою артисткою
Категорія
Події
Дата публікації

Обзивали чи ні: в Миколаєві розгорається потужний скандал із заслуженою артисткою

Обзивали чи ні: в Миколаєві розгорається потужний скандал із заслуженою артисткою
Джерело:  Новини N

У Миколаєві розгорається скандал навколо актриси Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, заслуженої артистки України Лідії Гашинської, яка злягла з інсультом нібито після образи одним із активістів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Новости-N..
10 березня в Миколаївському окружному адміністративному суді слухався позов голови першої конкурсної комісії Гордія Бєлова, який хоче спростувати рішення облдержадміністрації про відкликання з конкурсної комісії його і ще кількох членів комісії. За результатами першого конкурсу переміг художній керівник росдрами Микола Кравченко. До суду прийшли актори театру, які підтримують свого чинного художнього керівника, і активісти, які стали на бік директора-розпорядника Артема Свистуна, який переміг в ході другого конкурсу.
Кравченко заявив, що під час засідання активісти образили Гашинську, через що у неї стався інсульт.
"Це не була перепалка, її просто образили ці убл * дки. Лідія Гашинська щось сказала і у відповідь почула: «Закрий рот, су * а ». Людина не звикла до такого виду спілкування. Вона розхвилювалася, і у неї стався інсульт", - розповів художній керівник росдрами.
Наразі Гашинська в лікарні, їй зробили томограму і діагноз підтвердився. За словами Кравченка, актриса погано бачить, але пересуватися може самостійно. Кравченко вважає, що Гашинська стала першою політичною жертвою інтриг начальника управління культури Михайла Димитрова.
Читайте також: У Миколаєві розгорівся скандал через гасла "Слава Україні": опубліковано відео
Глава миколаївської громадської організації «Комунальна самооборона» Ігор Дерев'янко в Facebook розповів свою версію конфлікту в суді, заявивши, що художній керівник росдрамтеатру Микола Кравченко обманює всіх, стверджуючи, що під час засідання Гашинську назвали су * ою, після чого з нею трапився інсульт.
Дерев'янко запевнив, що ніхто з активістів не ображав артистку, а навіть навпаки - вона сама їх ображала.


В мережі прокоментували скандал з артисткою.




Як повідомляв ONLINE.UA, 24 лютого в Миколаєві під час отримання хабара затримано інспектора місцевої патрульної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?