Луценко зробив тривожну для Парасюка заяву: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко зробив тривожну для Парасюка заяву: з'явилося відео

Луценко зробив тривожну для Парасюка заяву: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що народному депутату Володимиру Парасюку через події на блокпосту під Слов'янськом можуть пред'явити підозру.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"Я інженер електронної техніки. Я можу вам оцінити, чому погано працює телевізор, але чому погано працює депутат - це не до мене. На жаль, підстави для подання щодо депутата Парасюка є давно. У мене особисто була надія, що людина досить емоційна , яким я і сам часто буваю, може взяти себе в руки, але, на жаль, Парасюк заходить кожен раз далі. З моєї точки зору, збройний напад на колишнього добровольця і ​​зараз журналіста Дзіндзю і вчорашні силові дії щодо добровольців Нацгвардії переходять всі межі . Не буду приховувати, ці два випадки зараз в центрі уваги слідчих. Сьогодні слідчі МВС, що відкрили відповідні виробництва, зустрічаються з прокурорами. Якщо буде достатньо підстав, справа перейде до головного слідчого управління ГПУ і це може привести до пред'явлення підозри Парасюку", - сказав Луценко.

Читайте також: Блокада Донбасу: в поліції зробили гучну заяву про брата Парасюка і показали фото
Нагадаємо, 14 березня близько 19:00 на блокпосту під Слов'янськом стався конфлікт між правоохоронцями, Парасюком і прихильниками блокади. В результаті конфлікту 7 співробітників поліції опинилися в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

Як повідомляв ONLINE.UA, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков видав указ про нагородження поліцейських, які були учасниками конфлікту з нардепом Володимиром Парасюком на блокпосту під Слов'янськом 14 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?