"Я черепашка-ніндзя": Ломаченко кинув виклик зоряному бійцю - з'явилися фото і відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Я черепашка-ніндзя": Ломаченко кинув виклик зоряному бійцю - з'явилися фото і відео

"Я черепашка-ніндзя": Ломаченко кинув виклик зоряному бійцю - з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко готовий вийти в ринг проти зірки змішаних єдиноборств Коліна Макгрегора.
Як повідомляє ONLINE.UA, заради бою з ірландцем Ломаченко готовий стати черепашкою-ніндзя.
"Мій друг Мігель Салазар подарував мені костюм черепашки-ніндзя, я в ньому потренувався... Приходжу додому, дивлюся інтернет, а там Конор Макгрегор заявляє, мовляв, хто такий Мейвезер, якщо я захочу, то буду битися хоч з черепашкою-ніндзя. Я так: ОК, я черепашка-ніндзя, давай битися! Не треба офіційний бій і грошей. Я можу протестувати Конора МакГрегора і провести з ним тренувальний бій", - сказав Василь Ломаченко.

Дивіться: Нокаут Ломаченка визнаний кращим в 2016 році: опубліковано відео



"Черепашка-ніндзя Ломаченко чекає на тебе в рингу. Я можу тебе протестувати", - підписав Ломаченко фотографію на своїй сторінці в Instagram.


Дивіться

:

Ломаченко показа

в фантастичну форму в США: опубліковано відео



Нагадаємо, Макгрегор може провести бій проти легендарного американського боксера Флойда Мейвезера. Вже відома попередня дата бою.


Тим часом у нас приємна новина для всіх шанувальників боксу і Василя Ломаченка зокрема. У суботу, 18 березня, на ONLINE.UA відбудеться прем'єра документального фільму Chase Your Dream про Василя Ломаченка.



Дивіться:

CHASE YOUR DREAM -

УСІ ПОДРОБИЦІ ТУТ


Глядачів ONLINE.UA чекає не просто фільм про шляхи легендарного спортсмена в світовому боксі, а відверта документальна історія, яка змушує вірити в свої мрії і втілювати їх в життя.



Початок трансляції фільму - 14:00.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?