Ахметов втратив ще кілька підприємств: з'явилися деталі
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ахметов втратив ще кілька підприємств: з'явилися деталі

Ахметов втратив ще кілька підприємств: з'явилися деталі
Джерело:  online.ua

Металургійна група «Метінвест», яка належить олігархові Ринату Ахметову, заявила про втрату контролю над усіма своїми підприємствами на окупованому Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Метінвесту".
«Внаслідок вимог керівництва невизнаних республік про необхідність перереєстрації підприємств, що знаходяться в так званих ДНР і ЛНР, група «Метінвест» заявляє про повну втрату контролю над роботою всіх своїх активів на НКТ», - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Це все: у Ахметова зробили заяву щодо окупованого Донбасу
Ця заява стосується діяльності ПрАТ «Єнакіївський металургійний завод» (включаючи його Макіївську філію - ​​ПрАТ «Макіївський металургійний завод»), ПрАТ «Єнакіївський коксохімпром», ПрАТ «Харцизький трубний завод», ПрАТ «Комсомольське рудоуправління», ПрАТ «Краснодонвугілля», ПрАТ «Донецьккокс» та Спільного українсько-швейцарського підприємства ТОВ «Метален».
Також наголошується, що для захисту своїх прав у даному питанні група «Метінвест» буде звертатися як до державних органів України, так і в міжнародні організації.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці лютого через блокаду залізничного сполучення на Донбасі Єнакіївський металургійний завод і ПАТ "Краснодонвугілля", що входять до групи "Метінвест" і розташовані на окупованій території, зупинили виробництво.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?