Повелися на провокацію: соцмережі киплять через заяву відомого бойовика ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

Повелися на провокацію: соцмережі киплять через заяву відомого бойовика ДНР

Повелися на провокацію: соцмережі киплять через заяву відомого бойовика ДНР
Джерело:  online.ua

Опальний ватажок так званої ДНР з банди "Восток", Олександр Ходаковський, опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі повідомлення, в якому розповів про те, нібито поліцейський Юрій Голубан, котрий виступав з трибуни Верховної Ради з приводу інцидента із нардепом Володимиром Парасюком, був учасником його банди і брав участь у боях проти українців на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів соціальних мереж.
У свою чергу, повідомленням Ходаковського поділився народний депутат України Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook.


Ця публікація нардепа викликала бурхливе обурення в соцмережах, які з обуренням зустріли публікацію Ігоря Луценка.






Між тим, в мережі з'явилося відео інтерв'ю бойовика з позивним "Дракон", про якого говорив Ходаковський.


У свою чергу, на сайті binder.pp.ua порівняли портрет бандита і обличчя українського поліцейського Юрія Голубана, який виступав з трибуни Верховної Ради.


За словами автора порівняння, форма вух, форма і розмір носа, надбрівні дуги, лінія росту щетини , вік і голос підтверджують – це зовсім різні люди.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше між українськими силовиками і активістами блокади Донбасу стався інцидент на блокпосту під Слов'янськом, одним з головних учасників котрого виявився нардеп Володимир Парасюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?