Посланці Путіна дали ватажкам ЛНР вказівку: стали відомі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Посланці Путіна дали ватажкам ЛНР вказівку: стали відомі подробиці

Посланці Путіна дали ватажкам ЛНР вказівку: стали відомі подробиці

Представник адміністрації президента Росії Володимира Путіна дав вказівку ватажкам бойовиків ЛНР готуватися до проведення виборів на окупованій території Луганської області.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.
"У Луганську відбулася зустріч керівництва «громадського руху «Світ Луганщині» (контролюється І. Плотницьким) з російськими «кураторами» ЛНР (один був представлений як уповноважений представник АП РФ, другий - мінекономрозвитку РФ). Під час зустрічі російські «куратори» наголосили на необхідності подальшого розвитку «державності ЛНР» з перспективою «часткового визнання» цього формування з боку Росії (сенс терміна не пояснювався)", - написав він.
Читайте також: На Донбас відправився черговий "гумконвой" з Росії: опубліковано відео
За даними "ІС", "в цьому контексті було вказано на важливість підготовки і проведення «місцевих виборів» для «остаточної легітимізації» самопроголошених органів влади ЛНР".
Як повідомляв ONLINE.UA, впродовж 15 березня в зоні АТО на Донбасі бойовики так званих ДНР і ЛНР влаштували 91 обстріл позицій українських військових, в тому числі із застосуванням великокаліберної артилерії, танків і мінометів; були поранені четверо бійців ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?