Отримав права і розбився: у Львові сталася серйозна ДТП, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Отримав права і розбився: у Львові сталася серйозна ДТП, з'явилися фото

Отримав права і розбився: у Львові сталася серйозна ДТП, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Увечері 15 березня у Львові відбулася ДТП за участю п'ятьох підлітків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Львівської області.
Читайте також: Луценко розповів, за що мера Львова можуть відсторонити від посади: з'явилося відео
За попередньою інформацією, 18-річний водій не впорався з керуванням під час руху по вулиці Кордуби і врізався в цегляну огорожу. При цьому повідомляється, що він лише близько місяця тому отримав водійські права.
"В результаті ДТП водій госпіталізований в реанімаційне відділення з діагнозом: "закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку легкого ступеня, забита рана лобної ділянки, відкритий перелом правого надколінника". Чотири пасажири, жителі Львова, віком 17, 17, 16 і 14 років, доставлені в одну з місцевих лікарень. Троє з них госпіталізовані, четвертого 17-річного пасажира після огляду лікарів відпустили додому", - йдеться в повідомленні львівських поліцейських.
Як повідомляв ONLINE.UA, 14 березня на Дарницькому мосту в Києві сталася велика ДТП: водій вантажівки на з'їзді зі шляхопроводу не впорався з керуванням і врізався в бетонну конструкцію: в результаті аварії водій загинув.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?