Коаліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Коаліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву

Коаліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву

У четвер, 16 березня, народний депутат з групи "Воля народу" Сергій Мельничук заявив, що виходить з парламентської коаліції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Заяву про вихід з коаліції Мельничук зробив з трибуни Верховної Ради. Відповідну заяву він передав спікеру Андрію Парубію.
Таке рішення Мельничук пояснив тим, що спікер парламенту "систематично порушує регламент" і "зробив з парламенту чебуречну". Крім того, нардеп обурений подіями, які відбулися 15 березня, коли співробітники Нацгвардії і Нацполіції прийшли до будівлі Верховної Ради, щоб виступити перед депутатами, а віце-спікер Оксана Сироїд закрила засідання.

Читайте також: Силовики в Раді: соцмережі збуджені інцидентом в парламенті України
"Я не можу далі перебувати в коаліції, яка веде до такого бардаку. Я виходжу з коаліції, ось моя заява", - сказав Мельничук.
Деякі депутати зустріли його заяву оплесками.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 березня у Верховній Раді в першому читанні був ухвалений законопроект про квоти мовлення на телеканалах, згідно з яким повинні істотно зміцнитися позиції української мови в телепросторі України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?