Голлівудська зірка вперше стала мамою: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська зірка вперше стала мамою: опубліковано фото

Голлівудська зірка вперше стала мамою: опубліковано фото
Джерело:  Instagram

Голлівудська актриса, зірка серіалу "Американська історія жахів" Лілі Рейб вперше стала мамою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram актриси.
34-річна Лілі народила дочку від свого бойфренда - 40-річного актора Хеміша Лінклейтера.
Читайте також: 50-річна сестра Майкла Джексона вперше стала мамою
Як виявилося, радісна подія у зірковій сім'ї відбулася ще на початку місяця, але західна преса повідомила про поповнення у сім'ї акторів лише зараз.


Відзначимо, що Лілі Рейб і Хеміш Лінклейтер почали зустрічатися близько трьох років тому. Для Рейб дитина стала первістком, а у Лінклейтера вже є дочка від першого шлюбу зі сценаристом Джесікою Голдберг, на якій він був одружений з 2002 по 2012 рік.



Лілі Рейб і Хеміш Лінклейтер
Нагадаємо, Лілі почала свою кар'єру в театрі і домоглася успіху після свого бродвейського дебюту в постановці 2005 року "Сталеві магнолії", після чого були ролі у п'єсах "Венеціанський купець", "Ляльковий будинок" і "Фрекен Юлія".
У 2011 році вона почала зніматися у серіалі-антології FX "Американська історія жахів", з тих пір зігравши різні ролі в п'яти його сезонах.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  французька акторка Леа Сейду, відома за роллю подруги Джеймса Бонда у фільмі "ОО7: Спектр", народила первістка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?