Йдемо проти влади: три українські партії об'єдналися
Категорія
Політика
Дата публікації

Йдемо проти влади: три українські партії об'єдналися

Йдемо проти влади: три українські партії об'єдналися
Джерело:  ВО "Свобода"

У четвер, 16 березня, партії "Свобода", "Національний корпус" (колишній "Азов") і "Правий сектор" заявили про рішення об'єднатися для досягнення політичних цілей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ВО "Свобода".
Повідомляється, що в Київському міському будинку вчителя відбулося представлення документа про об'єднання під назвою "Національний маніфест". Під ним підписалися лідери ВО "Свобода", "Правого сектора" і "Національного корпусу" - Олег Тягнибок, Андрій Тарасенко та Андрій Білецький. Документ також підтримала ОУН на чолі з Богданом Черваком, Конгрес українських націоналістів під керівництвом Степана Брацюня і організація "С14", лідерером якої є Сергій Мазур.
Читайте також: Коа ліція в Раді втратила одного нардепа: зроблено гучну заяву
"Завтра, коли влада буде належати українським націоналістам, ми реалізуємо цей маніфест", - цитують Тягнибока Українські новини.
За його словами, партії будуть не просто координувати зусилля, а й спільно досягати цілей.
"Це історичний момент. Ми не просто координуємо, а об'єднуємо свої зусилля", - зазначив лідер "Свободи".
Білецький в свою чергу заявив, що маніфест не є програмою будь-якої партії.
"Це документ, з яким ми починаємо свій хрестовий похід проти цієї влади", - сказав він.
У маніфесті говориться, що Україна повинна спрямувати зусилля на створення Балто-Чорноморського Союзу, повернути ядерний статус, розірвати дипломатичні відносини з Росією, дозволити громадянам володіти вогнепальною зброєю.
Крім того, партії мають намір культивувати в Україні традиційні цінності, посилити кримінальну відповідальність за корупцію, вести ефективну боротьбу з нелегальною міграцією, створити єдину помісну церкву з центром у Києві. Націоналісти також обіцяють ввести процедуру імпічменту президента і відкликання депутатів, ввести виборність суддів і місцевих чиновників.
Як повідомляв ONLINE.UA, 16 березня у Верховній Раді в першому читанні був прийнятий законопроект про квоти мовлення на телеканалах, згідно з яким повинні істотно зміцнитися позиції української мови в телепросторі України.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?