Блокада Донбасу: ватажок ДНР здивував планами щодо продуктів
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада Донбасу: ватажок ДНР здивував планами щодо продуктів

Блокада Донбасу: ватажок ДНР здивував планами щодо продуктів
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко зробив смішну заяву щодо поставок продуктів з окупованого Криму на території ОРДЛО.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА "Новини".

Читайте також: Житель Донецька розповів про шокуючі ціни на продукти в місті
"Упевнений, що скоро фрукти і овочі з Криму з'являться на прилавках Донецької народної республіки. Наші винороби вже зараз домовляються про постачання вашого вина", - сказав Захарченко під час перебування в окупованому Сімферополі.
Нагадаємо, раніше в мережі неодноразово повідомлялося про проблеми з якістю продуктів харчування на окупованому півострові і недостатню кількість товарів у торгових точках.
Так восени 2016 року користувачі Twitter повідомили про те, що в банці з рибними консервами в Севастополі виявили глистів.
Також повідомлялося, що перед святкуванням Нового року з материкової частини України на півострів ввозили велику кількість м'ясних продуктів, тоді як в січні в соцмережах з'явилися фото з кримського супермаркету з набором зелені, яку привезли з Калінінграда.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?