Радник Путіна розвеселив маренням про "геноцид в Україні"
Категорія
Світ
Дата публікації

Радник Путіна розвеселив маренням про "геноцид в Україні"

Радник Путіна розвеселив маренням про "геноцид в Україні"
Джерело:  ТАРС

Радник президента Росії Володимира Путіна Сергій Глазьєв розвеселив мережу, заявивши, що в Україні «відбувається геноцид російського населення».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.
Глазьєв заявив, що слід спростити процедуру прийняття російського громадянства не тільки для населення південного сходу України, але для всіх жителів країни.
«Я переконаний, що це необхідно робити з гуманітарних міркувань не тільки для жителів Донбасу, а й для всіх жителів України», - сказав він.

Читайте також: Радник Путіна повеселив мережу випадом проти президента Німеччини
Глазьєв вважає, що «сотні тисяч людей перебувають під гнітом новоявлених гестапівців у вигляді Служби безпеки України» і в країні «відбувається геноцид російського населення».
«Ми повинні створити всі необхідні умови для того, щоб будь-яка людина, яка приїхала з України, могла автоматично отримати тут не тільки політичний притулок, а й можливість нормально працювати з усіма правами», - зазначив радник Путіна.
Слова Глазьєва про геноцид "російського населення" в Україні викликали сміх у користувачів мережі.









Як повідомляв ONLINE.UA, в Держдуму РФ внесено законопроект про спрощену процедуру отримання російського громадянства тими, хто народився на території Російської імперії, СРСР або має предків, які там народилися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?