Зірка першого українського фентезі в критичному стані після ДТП
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка першого українського фентезі в критичному стані після ДТП

Зірка першого українського фентезі в критичному стані після ДТП

Молодий актор Данило Каменський, який знявся в першому українському фентезійному фільмі "Сторожова застава", що вийде на широкі екрани восени 2017 року, потрапив у жахливу ДТП. Зараз лікарі борються за його життя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колеги по фільму Олега Волощенка.
"Друзі! Колеги! Глядачі... Біда приходить тоді, коли її зовсім не чекаєш. Особливо коли тобі всього шістнадцять, і хочеться обійняти весь світ! Дуже скоро Данька рятуватиме світ на екрані, але зараз потрібно врятувати його в житті! Він сильний, він справжній, але наша посильна допомога і молитва потрібна йому як ніколи!" - написав актор.
Читайте також: В ийшов трейлер першого українського фентезі про супергероїв: з'явилося яскраве відео
ДТП сталася ввечері у вівторок, 14 березня, на Лісовому масиві в Києві. 16-річного Данила збила машина.
Зараз хлопець в критичному стані в реанімації Київської лікарні швидкої медичної допомоги (БСП). Акторові діагностували перелом таза, а також видалили селезінку.


Нагадаємо, Данило Каменський також був учасником телепроекту "Топ-модель по-українськи".
За сюжетом фільму, сучасний школяр Вітя потрапляє з ХХІ століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельна небезпека, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею і суворим Добринею.
Як повідомляв ONLINE.UA, 27 лютого в Підмосков'ї потрапив в ДТП російський актор Микола Караченцов. Автомобіль Toyota Highlander зіткнувся з вантажівкою "Газель", вилетів на узбіччя і перекинувся. Актор пробув у лікарні зі струсом мозку деякий час. Дружина Караченцова, що стала винуватицею ДТП, була позбавлена ​​права керування транспортним засобом на 18 місяців і оштрафована на 30 тисяч рублів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?