У Київраді зірвалося голосування за "Росію-окупанта"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Київраді зірвалося голосування за "Росію-окупанта"

У Київраді зірвалося голосування за "Росію-окупанта"

Пленарне засідання Київської міської ради було перенесено на 23 березня через розбіжності депутатів щодо визнання Росії окупантом.
За перенесення засідання проголосувало 65 депутатів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду. Київ".
Читайте також: Ро сійських окупантів в Україні "привітали" дуже показовим фото
Після обідньої перерви депутати проголосували за збільшення допомоги учасникам АТО і сім'ям загиблих бійців, і ще з кількох питань, проте не підтримали проект рішення про звернення до Кабінету міністрів, Верховної Ради і до президента України щодо заборони торгівлі з захопленими територіями та визнання РФ окупантом.
У зв'язку з цим депутати "Самопомочі" і "Батьківщини" попросили про перерву в засіданні для проведення погоджувальної ради. Секретар Володимир Прокопов оголосив перерву на півгодини - з 15:00 до 15:30, однак депутати повернулися в зал тільки о 16:15.

Читайте також: У Київраді побилися депутати: з'явилися фото з місця подій
Прокопов запропонував перенести засідання на 11:00 23 березня, щоб депутати могли "вирішити всі гострі питання", і з другої спроби вони підтримали перенесення.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше депутати ВО "Свобода" та БПП "Солідарність побилися в будівлі Київради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?