Насірова скоро випустять: стали відомі деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Насірова скоро випустять: стали відомі деталі

Насірова скоро випустять: стали відомі деталі
Джерело:  news.liga.net

За  відстороненого главу Державної фіскальної служби України Романа Насірова, засудженого на 60 днів ув'язнення, внесли заставу в сумі 100 млн грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ЛИГА.net.


Читайте також: СБУ зробила несподівану заяву щодо Насірова


Видання "Наші Гроші", посилаючись на власні джерела, інформує, що заставу за чиновника внесла його дружина - Катерина Глімбовська. Інформацію про внесення застави підтвердили і в НАБУ.


У той же час, дані про те, що Роман Насіров може вийти на свободу вже сьогодні, підтвердив і заступник міністра юстиції Дениса Чернишова Юрій Маслак, пише "Еспрессо.TV".


Спеціалізована антикорупційна прокуратура нагадує, що, згідно з рішенням суду, на Насірова покладені такі обов'язки після виходу під заставу:

  • прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою;

  • носити електронний засіб контролю;

  • не виїздити з населеного пункту без дозволу детектива, прокурора або суду;

  • повідомляти детектива, прокурора або суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи;

  • утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними в кримінальному провадженні;

  • здати на зберігання в Державну міграційну службу документи, що дають право на виїзд з України і в'їзд в Україну.

Відзначається, що контроль виконання вимог покладено на НАБУ, і в разі їх невиконання прокурори САП будуть клопотати перед судом про обрання запобіжного заходу тримання під вартою.


Нагадаємо,  Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня  в Солом'янському райсуді Києва раніше прийняли рішення про арешт Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?