Насірова після внесення застави випустили з СІЗО
Категорія
Політика
Дата публікації

Насірова після внесення застави випустили з СІЗО

Насірова після внесення застави випустили з СІЗО
Джерело:  online.ua

Відстороненого  главу Державної фіскальної служби Романа Насірова, за якого раніше внесли заставу, випустили з Лук'янівського СІЗО.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеотрансляцію, яку вела "Радіо Свобода" з-під будівлі СІЗО.


Читайте також: СБУ зробила несподівану заяву щодо Насірова


Глава ДФС покинув будівлю СІЗО після 23-ї години. "Дуже вдячний своїй сім'ї, що вони змогли вирішити все, знайти потрібну суму. Я не зовсім з ними згоден, я б краще перебував тут і доводив свою невинність", - сказав Насіров, але відразу ж додав, що на волі йому буде простіше донести свою позицію до громадськості.


Також він зазначив, що йому вже надягли браслет стеження, але відмовився його продемонструвати.


Інформацію про громадянство інших країн чиновник прокоментував таким чином: "повний маразм, популістська інформація, що піднімається під час суду".


Нагадаємо,  Романа Насірова підозрюють в пособництві втікачеві нардепу Олександру Онищенку і завданні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн
Як повідомляв ONLINE.UA, 7 березня  в Солом'янському райсуді Києва раніше прийняли рішення про арешт Романа Насірова на 60 днів з правом внесення застави на суму в 100 млн грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?