Жінка-суддя, що насмішила мережу, відповіла критикам: з'явилося відео
Категорія
Культура
Дата публікації

Жінка-суддя, що насмішила мережу, відповіла критикам: з'явилося відео

Жінка-суддя, що насмішила мережу, відповіла критикам: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Суддя Млинівського районного суду Рівненської області Алла Бандура, чий яскравий макіяж викликав бурхливе обговорення в мережі

, відповіла критикам, які посміялися над її фото.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.


Суддя розповіла, що фото було зроблено 8 років тому для лімітованої версії книги "Судова влада в Україні", фотограф тоді прийшов несподівано. Сталося це невдовзі після того, коли на Аллу Бандуру напали через її професійну діяльність, завдавши їй 17 ножових поранень.


"Мій макіяж, який був на швидку руку тоді накладений відразу після тієї травми, розумієте, якимось чином впливає на проблеми в країні. Ось це саме найважче сприйняти і зрозуміти. Акцентувати свою увагу на людях з інтелектом русалоньки у мене просто немає часу", - сказала жінка.


Читайте також: Гучне фото жінки-судді: соцмережі спантеличені через несподівані деталі


У судді є припущення, кому було вигідно зробити їй такий антипіар, виклавши старе фото, але озвучувати на всю країну свою версію вона не хоче.



Користувачі мережі захоплюються відповіддю судді критикам.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Алла Бандура заявила, що не ображається за публікацію своєї фотографії і глузування користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?