Хочете боротися - будь ласка: Порошенко звернувся до опозиції, з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочете боротися - будь ласка: Порошенко звернувся до опозиції, з'явилося відео

Хочете боротися - будь ласка: Порошенко звернувся до опозиції, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Під час виступу з нагоди 100-ї річниці подій Української революції 1917-1921 років президент Петро Порошенко закликав українську опозицію не розхитувати ситуацію в країні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Хочете боротися проти президента - прошу дуже. На те ви й опозиція. Але Україну - не розхитуйте і не запалюйте. За 4 роки Української національної революції минулого століття влада в Києві змінилася щонайменше 14 разів. Скажіть мені, кому від цього стало легше ? Кому, крім Кремля, який отримав тотальний контроль над Україною на цілих 70 років. Москва і зараз хоче, щоб влада в Україні змінювалася з такою ж регулярністю", - сказав Порошенко.
Читайте також: Парасюк розбурхав соцмережі своєю відповіддю Порошенкові
За словами президента, нинішні розхитування ситуації в Україні є одним із способів гібридної війни Кремля.
"Згідно з Конституцією, рішення про дострокові парламентські вибори і розпуск парламенту може приймати виключно президент України. Хочу ще раз підкреслити - дострокових парламентських виборів, в яких, перш за все, зацікавлена ​​Росія, я не підтримую, а значить, їх не буде", - сказав Порошенко, додавши, що опозиція "пропонує, я б сказав, нав'язує, формат війни на взаємне знищення".
"Я ніколи не погоджуся на таку пропозицію. Усередині країни для мене всі політичні сили, незалежно від того, при владі вони чи в опозиції, є партнерами в побудові незалежної європейської демократичної держави", - резюмував Порошенко.



Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України щодо санкцій проти ряду російських банків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?