У СБУ зробили резонансну заяву щодо Савченко на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

У СБУ зробили резонансну заяву щодо Савченко на Донбасі

У СБУ зробили резонансну заяву щодо Савченко на Донбасі
Джерело:  online.ua

Глава Служби безпеки України Василь Грицак заявив, що народний депутат Надія Савченко підтвердила, що брала участь у стрільбах разом з бойовиками на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
Нагадаємо, 24 лютого народний депутат від фракції БПП Тетяна Ричкова з трибуни парламенту заявила, що Савченко закликала військових на Донбасі йти до Києва здійснювати державний переворот.
"З приводу її намірів підбурювати військовослужбовців Збройних сил України до акції непокори, протестів, інформація перевіряється", - заявив Грицак.

Читайте також: По літикам так не можна: в Україні пояснили великий прокол Савченко, з'явилося відео
Він також додав, що Савченко зізналася, що стріляла на Донбасі з бойовиками ДНР.
"На більшість питань, які ставив слідчий, вона, посилаючись на ст. 63 Конституції, відмовлялася відповідати. Але в той же час підтвердила факти, оприлюднені в ЗМІ, про участь у стрільбах разом з учасниками незаконних збройних формувань", - зазначив глава СБУ.
Раніше в СБУ заявляли, що Савченко під час допиту спростувала інформацію про те, що вона брала участь у стрільбах на території, окупованій бойовиками ДНР.
Як відомо, 24 лютого Савченко разом з керівником українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном відвідали окупований Донбас.
Як повідомляв ONLINE.UA, серед українських бранців, яких нібито знайшла народний депутат Надія Савченко під час своєї поїздки на окупований Донбас, є двоє сепаратистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?