У Лондоні заарештований колишній український топ-чиновник
Категорія
Події
Дата публікації

У Лондоні заарештований колишній український топ-чиновник

У Лондоні заарештований колишній український топ-чиновник

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що в Лондоні в рамках екстрадиційного процесу було затримано колишнього керівника «Укрспецекспорту» Сергія Бондарчука.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook генпрокурора.
"Лондон перестає бути «тихою гаванню» для високопоставлених утікачів. В результаті злагодженої взаємодії Генпрокуратури з британськими колегами 15 березня в рамках екстрадиційного процесу в Лондоні був узятий під арешт ще один «герой» України - екс-керівник «Укрспецекспорту» Сергій Бондарчук", - написав він.
Читайте також: В Україні вперше дозволили арешт судді за новими правилами

Луценко додав, що остаточну крапку в справі видачі Сергія Бондарчука вже найближчим часом повинен поставити Королівський суд Великобританії.
"Дата судового засідання повинна бути визначена вже 24 березня. Генпрокуратура озброїла британських партнерів переконливими аргументами для забезпечення видачі. Мій візит до Лондона в листопаді 2016 не марний", - зазначив генпрокурор.




Як повідомляв ONLINE.UA, екс-керівник компанії "Укрспецекспорт" Сергій Бондарчук, який є володарем звання Герой України, чекав отримання політичного притулку від уряду Великобританії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?