Гучне затримання в Лондоні: у Луценка пояснили "конфуз"
Категорія
Події
Дата публікації

Гучне затримання в Лондоні: у Луценка пояснили "конфуз"

Гучне затримання в Лондоні: у Луценка пояснили "конфуз"

Лариса Сарган, прес-секретар генпрокурора України Юрія Луценка, прокоментувала знущальну заяву екс-чиновника Сергія Бондарчука, який спростував свій арешт.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
"Екс-керівник "Укрспецекспорту" Сергій Бондарчук затриманий 15 березня і випущений під заставу, що передбачено британськими законами. Сплативши заставу, пан Бондарчук може спокійно пити чай з молоком до 24 березня, не покидаючи межі Лондона", - заявила вона.
Читайте також: В Україні вперше дозволили арешт судді за новими правилами
При цьому Сарган додала, що "саме на цю дату - 24.03.2017 - призначене судове засідання, на якому визначать дату екстрадиційних слухань".


У той же час вона закликала українців не кричати про зраду і запевнила, що в ГПУ не забули про справи проти втікачів українських екс-чиновників.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Юрій Луценко заявляв, що в Лондоні в рамках екстрадиційного процесу було затримано колишнього керівника компанії "Укрспецекспорт" Сергія Бондарчука, і найближчим часом Королівський суд прийме рішення про його видачу Україні.
Пізніше в мережі з'явилося повідомлення самого Бондарчука, який знущально "передав привіт" Луценкові з лондонського пабу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?