У масштабному ДТП під Миколаєвом палали фури: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У масштабному ДТП під Миколаєвом палали фури: з'явилися фото і відео

У масштабному ДТП під Миколаєвом палали фури: з'явилися фото і відео
Джерело:  Новини N

На трасі Миколаїв-Херсон вдень 17 березня сталося зіткнення двох великих вантажівок DAF з напівпричепами, в результаті якого одна з фур загорілася прямо на дорозі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на novosti-n.
Як стало відомо, аварія сталася приблизно в 15 кілометрах від Миколаєва: водій однієї з вантажівок, який їхав в напрямку Миколаєва, не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та врізався в напівпричіп свого колеги, що стояв на узбіччі.
Удар був настільки потужний, що у вантажівки відірвало кабіну і відкинуло її на кілька десятків метрів.
Читайте також: Отримав права і розбився: у Львові відбулася серйозна ДТП, з'явилися фото
Після зіткнення один DAF загорівся, полум'я перекинулося і на напівпричіп. На щастя, поруч були поліцейські, які оперативно прибули на місце аварії і визволили з кабіни автомобіля водія.


В результаті ДТП один тягач практично знищений, у другого пошкоджений напівпричіп. В аварії обійшлося без постраждалих.
Водій автомобіля, винного в аварії, спочатку зізнався поліцейським, що заснув за кермом. Але вже через деякий час почав стверджувати, що виїхав на узбіччя через те, що автомобіль потрапив колесом на вибій.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про тяжкий стан українського актора, який потрапив в серйозну автокатастрофу.






















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?