П'яний екс-регіонал влаштував бійку в "Борисполі"
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний екс-регіонал влаштував бійку в "Борисполі"

П'яний екс-регіонал влаштував бійку в "Борисполі"

В аеропорту "Бориспіль" колишній народний депутат від Партії регіонів, який був в нетверезому стані, влаштував бійку з прикордонником.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.
"60-річний чоловік під час проходження митного контролю 01.02.2017 року, на законну вимогу співробітника прикордонної служби відмовився пред'явити паспорт громадянина України для виїзду за кордон і почав висловлювати погрози міліціонеру", - йдеться в повідомленні.
За даними відомства, екс-депутат швидко перейшов від погроз до нецензурної лайки, а після ударив прикордонника кулаком в обличчя.
Читайте також: Зниклий соратник Януковича насмішив своєю загрозою на адресу України з Москви
"На місце події прибули співробітники патрульної поліції, проте зловмисник продовжував вести себе агресивно і погрожував правоохоронцям розправою в майбутньому", - додали в прокуратурі.
При цьому ім'я буйного екс-депутата не називається, проте в прокуратурі повідомили, що забіяка був народним депутатом України 4-го і 5-го скликань і членом політради Партії регіонів.
"Дії обвинуваченого кваліфіковано за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п'яти років позбавлення волі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі висміяли екс-регіонала-утікача Володимира Олійника, який повідав про "поля конопель", які нібито вирощуються в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?