У Миколаєві сталася смертельна ДТП з військовим бензовозом: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Миколаєві сталася смертельна ДТП з військовим бензовозом: з'явилися фото і відео

У Миколаєві сталася смертельна ДТП з військовим бензовозом: з'явилися фото і відео
Джерело:  Злочинності.

У п'ятницю, 17 березня, Миколаєві сталася смертельна аварія з військовим бензовозом, який протаранив зоомагазин в мікрорайоні Варварівка - загинув військовий, пасажир вантажівки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Преступности.НЕТ".
За словами водія вантажівки, причиною ДТП стала несправність автомобіля, через що він спочатку врізався в магазин, розташований на правій стороні вулиці, після чого змінив напрямок руху і в'їхав в зоомагазин на протилежному боці.
За попередньою інформацією, водій був тверезий і перед зіткненням з магазином він вискочив з автомобіля.

Читайте також: У масштабному ДТП під Миколаєвом палали фури: з'явилися фото і відео
У момент зіткнення в магазині був тільки продавець, який не постраждав, однак військовий, який сидів на місці пасажира бензовоза, помер від отриманих травм в спотвореній кабіні.


За попередніми даними, автомобіль належить 406-й окремій артилерійській бригаді і їхав з полігону "Широкий Лан".
Варто відзначити, що за Правилами дорожнього руху пересування завантажених паливом автомобілів по місту без супроводу заборонено.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Одесі ледь не потрапив під машину мер міста, який перебігав дорогу в недозволеному місці.
























Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?