Випробування нового українського БТР потрапили на відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Випробування нового українського БТР потрапили на відео

Випробування нового українського БТР потрапили на відео
Джерело:  5 канал

Українські десантники випробували нову модифікацію вітчизняного бронетранспортера – БТР-3 від Київського бронетанкового заводу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".
Випробування на полігоні проводили бійці 95-ї десантно-штурмової бригади, які пообіцяли представити конструкторам техніки усі свої зауваження.
У ході тестів десантникам поставили завдання знищити ворожу САУ і БТР, розташовані за 700 метрів від них.
Читайте також: Українці у захваті від виступу військових на київському вокзалі: опубліковано відео
"Ми працюємо з кулеметом "Скеля"... Він призначений для ураження легкоброньованої техніки, повітряних цілей і вогневих засобів противника. Навіть можна ставити оптичний приціл і він, як снайпер, може вражати будь-які цілі", – розповів десантник Олексій Криницький.


Також військовим поставили завдання випробувати ходові властивості нового бронетранспортера
Бійці прогнали машину з різних ландшафтів і перевірили заяви конструкторів про те, що оновлена машина більше маневрена, і при цьому володіє посиленою бронезахистом екіпажу і кращої оптико-електронною системою.
"Щодо точності та вогневої мощі самого озброєння, є дуже великі кроки вперед, що буде допомагати подальшого виконання наших завдань", – припустив десантник Сергій Мирний за підсумками випробувань.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше в Міноборони до Дня українського добровольця повідомили вражаючі дані про кількість українців, які пішли воювати на Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?