У Львові митник попався на великому хабарі: зявилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові митник попався на великому хабарі: зявилися фото

У Львові митник попався на великому хабарі: зявилися фото

Під час передачі хабара в розмірі 40 тисяч доларів у Львові був затриманий митник, який намагався відкупитися від кримінальної справи.
Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
За його словами, в день святого Патріка, якого вважають покровителем Ірландії, хабарника затримали на передачу грошей в тубусі з-під ірландського віскі.
"Святий Патрік проти українського митника-хабарника", - з гумором написав Луценко.
Читайте також: Гучне затримання в Лондоні: у Луценка пояснили "конфуз"
При цьому він додав, що "слідчі військової прокуратури Західного регіону України спільно із співробітниками УЗЕ НПУ (Управління захисту економіки Нацполіції) задокументували факт надання військовому прокурору Львівського гарнізону, майора юстиції Савинцу Ст. Ст. неправомірної вигоди у розмірі 40 тис. доларів США".
Як виявилося, гроші передавав "заступник начальника Львівської митниці Шокало В. С. (в даний час відряджений та тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці ГФС України)".
Ці гроші митник пропонував, щоб уникнути притягнення до кримінальної відповідальності за "щомісячний збір хабарів від підлеглих працівників за сприяння у просуванні по службі і переміщення контрабанди через державний кордон України фізичними та юридичними особами".
"Гроші передавалися в тубусі з-під ірландського віскі, вони виявлені і вилучені у повному обсязі під час проведення огляду місця події. Митники затримали", - резюмував генпрокурор.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше топ-чиновник-утікач спробував пожартувати над Луценком, виклавши свої фото з Лондона після повідомлень глави ГПУ про його арешт.
У відповідь генпрокурор повідомив про великому заставі, який вніс підозрюваний за можливість "пити чай з молоком" до розгляду справи в суді.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?