Російські багатії купують нерухомість у Трампа: названі вражаючі цифри
Категорія
Світ
Дата публікації

Російські багатії купують нерухомість у Трампа: названі вражаючі цифри

Російські багатії купують нерухомість у Трампа: названі вражаючі цифри
Джерело:  Reuters

Російські бізнесмени витратили на купівлю нерухомості у компаній нинішнього президента США Дональда Трампа близько ста мільйонів доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на результати розслідування Reuters.
За даними журналістів, подібні покупки зробили не менше 63 росіян, а їх витрати склали більше 98 мільйонів доларів.
В розслідуванні, яке велося за даними з відкритих джерел, російські багатії купували квартири в штаті Флорида, в семи висотних будинках поліпшеного планування, побудованих у 2001-2011 роках.
Читайте також: Як не дати Росії досягти своїх цілей в Україні: Трампу дали шість важливих порад
При цьому Трамп особисто стверджував зовнішній вигляд будівель і оглядав квартири, коли ті були готові до продажу.
При цьому ніяких свідоцтв протизаконних дій нинішнього президента США, ні його компанії, що займається нерухомістю, ні його бізнес-партнерів, виявлено не було.
Крім того, серед власників квартир не було представників найближчого оточення президента Росії Володимира Путіна.
У той же час, журналісти підкреслили, що кількість росіян, які купили нерухомість у Трампа, може бути великим, оскільки багатьма об'єктами володіють товариства з обмеженою відповідальністю, які в документах не вказували своїх реальних власників.
При цьому невідомим залишається і дохід Трампа від продажу цієї нерухомості.
За даними журналістів, серед покупців опинилися колишній топ-менеджер підвідомчого Міноборони РФ держагентства "Спецбуд" Олександр Юзвик, президент петербурзького банку "Вікінг" Андрій Устаєв і екс-депутат державних зборів Башкирії Вадим Гатауллін.
Багато покупців були бізнесменами, чиї інвестиції стосувалися в тому числі Канади, США та Росії, уточнюється в матеріалі.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше президент США Дональд Трамп на зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель здивував журналістів своєю поведінкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?