Трампа затролили через інцидент з Меркель: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Трампа затролили через інцидент з Меркель: з'явилися фото

Трампа затролили через інцидент з Меркель: з'явилися фото
Джерело:  L!fe #шоу

Колишній фотограф екс-президента США Барака Обами затролив в соцмережах нинішнього президента Дональда Трампа через  інцидент із канцлером Німеччини Ангелою Меркель.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лайф.ру.


Як повідомляє видання, причиною насмішок фотографа Піта Соуза стало те, що на зустрічі з німецьким канцлером Трамп відмовився повторно потиснути руку Меркель.


Читайте також: Трамп знайшов, у кого в Європі попросити поради щодо Путіна

Після того, як Трамп проігнорував прохання фотографів потиснути Меркель руку, фотограф виклав в мережу два архівних знімка, на яких красуються канцлер Німеччини і Барак Обама.


На першому фото політики зображені під час першої зустрічі в Білому домі в 2009 році, Барак Обама цілує Ангелу Меркель в щоку. На другому - Обама обійняв Меркель на саміті G20 в 2011 році.


Ймовірно, таким чином Піт Соуза вирішив продемонструвати, що Обама надавав куди більш привітний прийом канцлеру Німеччини.


Як повідомляв ONLINE.UA,  на зустручі канцлера Німеччини Ангели Меркель та президента США Дональда Трампа одним з головних питнаь стало обговорення війни на Донбасі: обидва політики впевнені, що конфлікт має бути врегульований мирним шляхом.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?