Є завдання з високих кабінетів: мер Львова зробив гучну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Є завдання з високих кабінетів: мер Львова зробив гучну заяву

Є завдання з високих кабінетів: мер Львова зробив гучну заяву

Мер Львова Андрій Садовий припускає, що перед прокуратурою поставили завдання  повідомити йому про підозру  в найкоротші терміни, після чого його швидко відсторонять з посади.

Об этом сообщает ONLINE.UA со ссылкой на  Дзеркало тижня.

"Поставлено завдання з високих кабінетів, тому вони (прокуратура) в найближчі дні будуть висувати підозру. І наступним кроком буде звернення до суду про моє відсторонення від посади", - сказав Садовий, додавши, що рішення суду буде прогнозованим.


На думку Садового, прокуратура повинна була оголосити йому про підозру після 21 березня, але щось змінилося і тепер це планується до 21-го числа.


Читайте також: Далека подорож львівського сміття насмішила мережу: зявилися фото


Мер Львова також повідомив, що має намір захищати свої права в суді. За його словами, виконувати обов'язки глави буде секретар Львівської міської ради.


"За моїми даними, це (відсторонення) відбудеться в найближчі дні. Виконувати обов'язки голови буде секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, представник партії "Громадянська позиція ", - заявив Садовий.


Нагадаємо,  30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова стався обвал після чого, як там виникла пожежа. Рятувальники знайшли під завалами тіла трьох своїх колег, четвертий пропав безвісти.
Після цього експлуатацію звалища призупинили, а львівське сміття почали вивозити в інші міста України.
Як повідомляв ONLINE.UA,  мер Львова Андрій Садовий заявил, що влада України закрила останній полігон, куди можна було вивозити львівське сміття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?