Інцидент з копами, котрі побили чоловіка, розбурхав мережу: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з копами, котрі побили чоловіка, розбурхав мережу: опубліковано відео

Інцидент з копами, котрі побили чоловіка, розбурхав мережу: опубліковано відео

У мережі з'явилося відео з побиттям патрульними поліцейськими чоловіка, яке відбулося в Києві і викликало бурхливу реакцію соціальних мереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Киев оперативный".
За словами журналістів, 17 березня голова будинку по вулиці Березняківській,22 Олег Леонідович викликав Патрульну поліцію, щоб зафіксувати і оформити яму у дворі будинку.
"Прибувши на місце патруль не знайшов спільну мову з заявником, зі слів потерпілого поліцейські відмовилися показати свої посвідчення, вели себе вкрай не по-дружньому і по-хамськи, в слідстві чого виникла словесна перепалка яка закінчилася побиттям заявника!" – йдеться в повідомленні.
Читайте також: На Донбасі новий інцидент зі стріляниною поліції: з'явилися подробиці та відео
Також киянин додав, що після затримання його доставили в Дніпровське управління поліції і оформили адміністративний матеріал за статтею "злісне непокора і не виконання вимогу співробітників поліції".
Журналісти звернулися до керівництва патрульної поліції з пропозицією опублікувати записи з нагрудних камер копів, які проводили затримання і виклали запис з камери спостереження, розташованої на одному з будинків.


При цьому жодних офіційних коментарів з боку правоохоронців поки не було.


У свою чергу, користувачі соцмереж вкрай негативно оцінили цей випадок.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сталися сутички зі стріляниною між поліцейськими та активістами блокади Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?