РосЗМІ вже відкрито пишуть про військових РФ в Україні: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

РосЗМІ вже відкрито пишуть про військових РФ в Україні: з'явилися фото

РосЗМІ вже відкрито пишуть про військових РФ в Україні: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У російському місті Кизил військових нагородили медалями "за бойові відзнаки" на Донбасі, причому місцеві ЗМІ відкрито повідомили про це.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на kizilvest.ru.


Як повідомляє видання, напередодні Дня захисника Вітчизни в Кизильському Будинку творчості відбувся святковий концерт, куди запросили ветеранів Великої Вітчизняної війни та Афганської війни, учасникиів бойових дій та локальних конфліктів.


"Від тієї, найдавнішої для нас війни, тимчасова спіраль немов розкручувалася в нашу сьогоднішню реальність. І сценарій концерту був збудований відповідним чином. Ось замиготіли пронизливі кадри кінохроніки, зняті в далекому Афганістані, і в залі на проханняведучих піднялися зі своїх місць воїни- «афганці». Чеченська кампанія - трагічна сторінка в історії нашої держави, і серед глядачів також знайшлися ті, хто брав участь в бойових діях на Північному Кавказі. Тепер до цього сумного списку додалася ще й Україна, де наші хлопці також встигли відзначитися. Двом колишнім військовослужбовцям - Нуржану Дюсебаєву і Талгату Таукову воєнком урочисто вручив медалі Міністерства Оборони РФ "За бойові заслуги", - пише видання.


Читайте також: Убив багато "непростих": снайпер АТО розповів про ліквідацію російського офіцера
У соцмережах обурилися такому нахабству. 




Як повідомляв ONLINE.UA,  російські військові масово гинуть на Донбасі. Протягом 6-12 березня на Донбасі загинуло 16 російських офіцерів.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?