П'яний водій у Києві протаранив маршрутку і тролейбус: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій у Києві протаранив маршрутку і тролейбус: з'явилися фото

П'яний водій у Києві протаранив маршрутку і тролейбус: з'явилися фото
Джерело:  Еспресо

У Києві на Чоколівському бульварі п'яний водій легковика протаранив маршрутку, автомобіль, який проїжджав повз, після чого врізався в тролейбус.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо".


За інформацією видання, нетверезий водій, який перебував за кермом легковика Peugeot, протаранив маршрутку, яка від'їжджала від зупинки.


"Після зіткнення легковик почало крутити по дорозі, від чого він врізався в проїжджаючий BMW Х3 і нарешті зупинилася, врізавшись в бік тролейбуса", - пише Еспресо.


Читайте також: Отримав права і розбився: у Львові сталася смертельна ДТП, зявилися фото

В результаті аварії ніхто не постраждав. У крові винуватця ДТП, водія Peugeot, алкотестер показав 1,89 проміле алкоголю.

Як повідомляв ONLINE.UA,  17 березня у Миколаєві сталася смертельна аварія з військовим бензовозом, який протаранив зоомагазин в мікрорайоні Варваровка - загинув військовий, пасажир вантажівки.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?