Блокада міжнародної траси на Рівненщині: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Блокада міжнародної траси на Рівненщині: з'явилися нові подробиці

Блокада міжнародної траси на Рівненщині: з'явилися нові подробиці
Джерело:  online.ua

Люди, які блокували дорогу міжнародного значення Київ - Ковель (Варшавська траса), залишили місце подій, в результаті чого рух на шосе було відновлено.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Рівненської області.
Читайте також: Бурштинові війни: мережа вразило нове відео з Рівненщини
Трасу було розблоковано у 18:00 - таким чином, рух на дорозі було перекрито близько 8 годин.
"Публічну безпеку і порядок забезпечували близько 100 правоохоронців. На місце події виїжджало керівництво Сарненського району. Рух транспортних засобів було заблоковано в обох напрямках, у результаті чого утворився двокілометровий затор", - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, протестуючі перекрили трасу в районі села Федорівка Сарненського району, вимагаючи звільнення 43-річного місцевого жителя, який був затриманий за підозрою в масових заворушень у Рівненській області 16 березня.
Раніше в соцмережах бурхливо обговорювали звістку про збройне протистояння поліції і копачів бурштину в Рівненській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?