У Києві поліція гналася за неадекватним водієм: з'явилося драматичне відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві поліція гналася за неадекватним водієм: з'явилося драматичне відео

У Києві поліція гналася за неадекватним водієм: з'явилося драматичне відео
Джерело:  online.ua

У Києві водій, що знаходився в розшуку, скоїв ДТП, порушував ПДР і намагався піти від погоні патрульних поліцейських.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на громадську організацію Pitbull Kiev, активісти якої допомогли затримати водія.


Читайте також: У Києві водій маршрутки влаштував гонки з поліцією: опубліковані фото


В ході патрулювання волонтерами Голосіївського району був помічений Toyota Avalon, який їхав на швидкості в 150-180 км/год з вимкненим світлом і порушував правила дорожнього руху. Активісти викликали патрульних, побачивши яких водій-порушник різко додав швидкості.


Водій Toyota їхав на швидкості в 200 км/ч, підрізаючи автомобілі на смузі зустрічного руху, проігнорувавши заборонний сигнал декількох світлофорів. У КП на Одеській трасі автомобілю вдалося піти, проте поліція і волонтери вирішили проїхати до Чабанова, де на АЗС KLO була помічена припаркована Toyota Avalon.


Читайте також: У Києві історія з гонитвою за п'яним на Mercedes отримала несподіване продовження: з'явилися фото і деталі


Побачивши поліцейських водій спробував дістатися до керма, щоб знову спробувати піти, однак чотири автомобілі патрульних оточили транспортний засіб і не дали водієві виїхати. При оформленні затримання чоловік грубіянив, вживав нецензурну лексику і показував патрульним ксиву з простроченим закордонним паспортом. При цьому, у водія не було прав і документів на машину, а в автомобілі лежало близько 10-ти порожніх пляшок з-під віскі і пива.


Пізніше вдалося встановити, що Toyota Avalon вже шість разів переховувався від погоні поліції і знаходився в розшуку близько року за численні порушення ПДР. Одного разу водія вдалося затримати, однак він втік, передавши права і техпаспорт патрульним на оформлення.


Всього за три години до затримання водій Toyota Avalon був в орієнтуванні поліції Печерського району за вчинення ДТП з трьома постраждалими автомобілями. У мережі з'явилося відео, зняте під час погоні:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Тернополі п'яний водій на BMW влаштував перегони з патрульними поліцейськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?