Захарченко та Плотницький оголосили про початок "інтеграції" ДНР-ЛНР з Росією
Категорія
Події
Дата публікації

Захарченко та Плотницький оголосили про початок "інтеграції" ДНР-ЛНР з Росією

Захарченко та Плотницький оголосили про початок "інтеграції" ДНР-ЛНР з Росією

Ватажки угрупувань ДНР-ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили про розрив зв'язків з Україною і початок "інтеграції" з Росію.


Це сталося на першому засіданні так званого "Інтеграційного комітету "Росія - Донбас" 17 березня в Криму, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на статтю журналіста Олександра Бєлокобильського на "Радіо Свобода".


Читайте також: Колишній ватажок бойовиків ДНР спрогнозував майбутнє Захарченко та Плотницького


Координатором створеного "комітету з інтеграції" став депутат Держдуми РФ, заступник голови Російської общини Криму Андрій Козенко.


Були представлені декларації про "матір-Росію" щодо співпраці РФ з угрупованнями в економічному, культурному, соціальному та гуманітарному напрямку. Так, Козенко запропонував законопроект про скасування трудових патентів для "громадян" ДНР-ЛНР, а глава кримського "парламенту" Володимир Константинов - проект "Россрегіон", в рамках якого нібито стане можливим більш повне співробітництво з бойовиками.


В ході засідання Захарченко та Плотницький підкреслили, що з Україною окуповані території Донбасу вже нічого не пов'язує, і їх провідним партнером є Росія, до складу якої вони сподіваються увійти. У той же час, в Кремлі нібито знайшли нових постачальників сировини і комплектуючих для захоплених підприємств на Донбасі замість українських.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Захарченко зробив смішну заяву щодо поставок продуктів з окупованого Криму на території ОРДЛО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?