Грубість Кремля на адресу українського міністра обурила соцмережі
Категорія
Політика
Дата публікації

Грубість Кремля на адресу українського міністра обурила соцмережі

Грубість Кремля на адресу українського міністра обурила соцмережі
Джерело:  online.ua

Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін грубо висловився на адресу міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, чим викликав обговорення в мережі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter чиновників.


Читайте також: Як путінський чиновник погрожував Заходу "Сатаною": з'явилося відео


Відзначимо, що в день третьої річниці анексії українського Криму Росією Клімкін написав: "Три роки тому у кримчан відібрали свободу. Щодо свободи не буває компромісів. Ми її повернемо спільно".



У відповідь на це віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін відповів: "Ну і гальмо! Вони вже три роки як вільні", чим викликав обурення в мережі.



Так, посол України в Австрії Олександр Щерба написав: "Рогозін? Це що обіцяв боротися в окопах Донбасу, але так і не знайшов відповідний за розміром окоп?".




Рем Кримов: "Невже ви думаєте, що весь цей шабаш ніколи не закінчиться?".


Луган Домбабвін: "Рогозіна треба викликати в українське посольство і як слід пропісочити".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Дмитро Рогозін звернувся до співробітників авіабудівної галузі України з пропозицією роботи в Росії, чим викликав обурення в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?