МВФ відклав розгляд "українського питання": з'явилися деталі
Категорія
Фінанси
Дата публікації

МВФ відклав розгляд "українського питання": з'явилися деталі

МВФ відклав розгляд "українського питання": з'явилися деталі

Розгляд виділення чергового траншу Україні Міжнародним валютним фондом, який повинен був відбутися на засіданні Ради директорів 20 березня, перенесли для вивчення впливу блокади Донбасу на макропоказники.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські Новини", що цитують джерело в структурах, яке займається питаннями співпраці з Фондом.


Читайте також: У МВФ внесли ясність по новому траншу для України


"(Рада директорів виключила з завтрашнього порядку денного українське питання) для необхідності додаткового вивчення впливу блокади на прогнозні макропоказники і подальший розвиток економіки", - говориться в повідомленні поінформованих джерел.


Більш детальної інформації про причини перенесення розгляду виділення траншу Україні не надходило.


Як повідомляв ONLINE.UA,  станом на 13 березня в розкладі засідань Ради директорів МВФ значився розгляд питання України і Катару на засіданні 20 березня, проте до 19 березня питання виділення траншу Україні вже не стояло на порядку денному.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?