Лорак з Росії заговорила про "дружбу народів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лорак з Росії заговорила про "дружбу народів"

Лорак з Росії заговорила про "дружбу народів"

Українська співачка Ані Лорак, котра неодноразово ставала об'єктом для різкої критики через свого проживання і активних виступів у Росії, має намір приїхати на "Євробачення" в Київ, і заговорила про "дружбу народів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю "Комсомольській правді".
"Я щаслива, що Джамала привезла "Євробачення" в Україну. Планую приєднатися до атмосфери свята і порадіти цій події. Головне, щоб у мене збіглися всі графіки", — сказала вона.
Лорак також додала, що збирається взяти участь у прямих ефірах з конкурсу і висловила надію на те, що "Євробачення-2017" покладе початок змін на краще.
Читайте також: Відомий український продюсер влаштував бойкот на підтримку Ані Лорак
"Вся Європа приїде в Київ, всі пожвавиться, ми станемо свідками сплеску позитиву і дружби між народами. А інакше і бути не може. Музика завжди об'єднувала людей", — заявила співачка.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше Лорак різко розкритикувала українських артистів, які залишилися вірними своїй Батьківщині під час агресії Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?